Handelsbetingelser

Generelle oplysninger

Frydenlunds GrafiskDesign
Assensvej 243, st.
5771 Stenstrup
Tlf. 22 40 39 55
Mail: mail@frydenlunds-grafiskdesign.dk

Klager sendes til:

Mail: kontakt@af-poster.dk

Webstedet samt alt indhold på dette ejes af Frydenlunds GrafiskDesign. Informationerne er beskyttet gennem blandt andet immaterialretlige og markedsretlige love. Dette indebærer, at varemærker, firmanavne, produktnavne, billeder og grafik, design, layout samt informationer om varer, tjenester og andet indhold ikke må kopieres eller anvendes uden skriftlig godkendelse fra Frydenlunds GrafiskDesign.

Alle billedinformationer på af-poster.dk skal udelukkende ses som illustrationer. Sådanne illustrationer kan ikke garantere varens nøjagtige udseende. Frydenlunds GrafiskDesign er ikke ansvarlig for informationer på af-poster.dk, som kommer fra en tredjepart.

Betaling

af-poster.dk modtager betaling med VISA, Mastercard og American Express. Betaling vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Alle beløb er i DKK. Danske kroner og er incl. moms. Vi tager ikke kortgebyrer.

af-poster bruger en godkendt betalingsserver, der krypterer alle dine kortoplysninger med SSL (Secure Socket Layer) protokol. Det betyder, at man ikke kan aflæse dine informationer.

Ved bankoverførsel er du ikke beskyttet af indsigelsesordningen. 

Aftale for bestilling

For at kunne foretage et køb på af-poster.dk skal Du acceptere Betingelserne. Ved at acceptere Betingelserne forpligter Du dig til at følge Betingelserne i deres helhed samt godkender, at Du har gjort dig bekendt med informationerne om personoplysninger og samtykke til anvendelsen af personoplysninger og cookier i henhold til af-poster.dk Privatlivspolitik, se her.

Når du afslutter din bestilling, får du automatisk en e-mail kvittering/bekræftelse af din ordre, hvor det fremgår hvilke produkter, du har bestilt. 

Er varen udsolgt får du en e-mail med forventet leveringstid. Du kan tilbagekalde din bestilling indtil det tidspunkt, hvor den er bekræftet af af-poster.dk.

Vi hæver ikke penge fra din konto, før varen er sendt.

Levering/Fragt i Danmark

Vi sender dine produkter forsvarligt indpakket i kasser eller kraftig paprør.

Vi leverer kun i Danmark og pakkerne bliver sendt med PostNord til nærmeste pakkeboks.

Vi tager et forsendelse gebyr på 50 kr. over hele Danmark.

Leveringstid: 1-6 hverdage.

Hvis pakken skal indløses, skal Du gøre dette indenfor den tid, som angives i underretningen. Pakken skal normalt hentes personligt med gyldig legitimation og ordrenummer. Du får altid en underretning, som viser, hvor og hvornår pakken skal hentes. Underretning kan ske via e-mail, almindelig post samt, hvis Du har oplyst dit mobilnummer, også via telefonsamtale eller SMS. Hvis du ikke afhenter pakken og ikke informerer os om, at du ønsker at gøre brug af din lovfæstede fortrydelsesret, har af-poster.dk ret til at opkræve et gebyr på 200 kroner.

Gavekort

Gavekort, der sælges på af-poster.dk, er gyldige i to (2) år fra udstedelsesdatoen og kan bruges i af-poster.dk webshop. Når gyldighedsperioden udløber, kan kortet ikke bruges som betaling, det kan ikke genaktiveres, og restværdien kan ikke refunderes. Dit gavekort er et dokument med en økonomisk værdi, der skal opbevares sikkert, og kan ikke ombyttes til kontanter. Mistede eller stjålne kort erstattes ikke.

Reklamationsret

Når du handler hos os som forbruger, gælder købelovens regler for varekøb.
Når du modtager dine varer,
skal bedes du huske at kontrollere for eventuelle fejl og mangler. Reklamation af varer som har fejl og mangler ved modtagelse, skal bedes meldes på kontakt@af-poster meget gerne med vedhæftet foto og vi vil håndtere opgaven hurtigst muligt.

Der gives generelt 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Kontakt os inden du sender varen. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale og/eller fabrikation. Husk derfor at gemme din faktura/kvittering, hvis der skulle opstå et problem.

Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert betjening af produktet / ydelsen.

Hvis din reklamation er berettiget, betyder det, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller et afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.

Du skal reklamere inden for ”rimelig tid” efter, at du har opdaget fejlen. Hvis du reklamerer inden for to måneder efter, at fejlen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.

Er reklamationen berettiget, refunderer vi dine (rimelige) fragtomkostninger. Varen skal altid sendes tilbage i forsvarlig emballage. Husk også at få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.  

Ved returnering
Rettes henvendelse til og reklamationer sendes til:

Frydenlunds GrafiskDesign
Assensvej 243, st.
5771 Stenstrup

Der modtages ikke pakker sendt på efterkrav eller uden omdeling.

Husk forsvarlig indpakning

Når du returnerer varen, bedes du vedlægge en detaljeret beskrivelse af problemet. 

Refusion

Hvis der er aftalt refusion, så bedes I sende jeres bankoplysninger, så vi kan overføre det aftalte beløb. Husk kvittering.

Fortrydelsesret

Når du har modtaget dine varer, har du som forbruger 14 dages fortrydelsesret efter varen er modtaget, hvis du sender varerne ubrugte tilbage i originalpakning. Varens salgsværdi må ikke være forringet, når du sender varen retur Hvis du har bestilt flere forskellige varer i samme køb, men de leveres enkeltvist, løber fristen fra den dag, hvor du modtager den sidste vare.

Fristen indebærer, at du har 14 dage fra modtagelsen til at give os besked om, at du vil fortryde dit køb. Du kan sende en mail til kontakt@af-poster.dk eller benytte standardfortrydelsesformularen, som du finder nederst i handelsbetingelserne.

Du kan ikke fortryde købet ved at nægte at modtage varen uden samtidig at give os besked.

Fortrydelsesret, ombytningsret og åbent køb gælder ikke for personlige plakater, krus og ølbrikker, der tilpasses personligt, fordi de trykkes på bestilling.

Fortrydelse af en del af købet

Hvis du har købt flere varer hos os, har du mulighed for at sende én eller flere varer retur, selvom de er købt i én ordre.

Bemærk, at du ikke får fragtomkostningerne retur, hvis du fortryder en del af dit køb.

Returnering

Når du har givet os besked om, at du vil fortryde dit køb, har du 14 dage til at sende varen tilbage til os.

Du skal selv betale for at pakken returneres, og det er dig, der hæfter, hvis der opstår en skade under transporten.

Varens stand, når du sender den retur

Du hæfter kun for eventuel forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på.

Hvis varen er prøvet udover, hvad der er beskrevet ovenfor, betragter vi den som brugt, hvilket betyder, at du ved fortrydelse af købet kun får en del eller intet af købsbeløbet retur, afhængig af varens handelsmæssige værdi. I visse tilfælde kan det betyde, at du kun kan få fragtomkostningerne tilbage.

Hvis varen bliver beskadiget eller beskadiget og det skyldes manglende eller for dårlig indpakning, så kan du risikere at mister du din fortrydelsesret.

Vi anbefaler, at du sender varen retur i den originale emballage.

Hvis den originale emballage mangler, kan det muligvis medføre en værdiforringelse af varen.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb, får du dine penge tilbage. Hvis varen er værdiforringet, fratrækker vi det beløb, du hæfter for.

Du vælger selv om du vil have pengene retur, en tilgodeseddel eller ombytning til andre varer.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, herunder leveringsomkostninger (det gælder dog ikke ekstra leveringsomkostninger i de tilfælde, hvor du har valgt en anden leveringsform, end den billigste form for standardlevering, som vi tilbyder), senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde aftalen.

Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi kan tilbageholde betalingen indtil vi har modtaget varen, med mindre du sender os dokumentation for at have returneret den.

Du skal selv afholde de omkostninger, der er forbundet med at returnere varerne

Returadresse:

Frydenlunds GrafiskDesign
Assensvej 243, st.
5771 Stenstrup

Vi modtager kun pakker, som sendes direkte til adressen.

Hvis du har spørgsmål til et produkt, leveringstid eller andet, så send en mail på kontak@af-poster.dk eller ring på 22 40 39 55.

Generelle forbehold

Vi tager forbehold for trykfejl, udsolgte varer, afgiftsændringer, prisstigninger fra leverandører ol.

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på mail kontakt@af-poster.dk. Hvis det ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
naevneneshus.dk

Har du bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her – http://ec.europa.eu/odr

Frydenlunds GrafiskDesign

af-poster.dk
Assensvej 243, st.
5771 Stenstrup
Tlf. 22 40 39 55
CVR 36247746

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 17. februar 2020.

Standardfortrydelsesformular

(Denne formular udfyldes og returneres kun, hvis fortrydelsesretten gøres gældende)

Til:

Frydenlunds GrafiskDesing
Udsigten 1
Assensvej 243, st.
5771 Stenstrup
Email: kontak@afposter.dk

Jeg meddeler herved, at jeg ønsker at gøre fortrydelsesretten gældende i forbindelse med min købsaftale om følgende varer/tjenesteydelser:

__________________________________________________________________________________

Bestilt den: _______________________________     Modtaget den: _______________________________

Forbrugerens navn: ______________________________________________________________________

Forbrugerens adresse:  ___________________________________________________________________

Forbrugerens underskrift: _________________________________________      Dato: _________________